Partnerpagina

Doorlopend beter werk samen met de volgende partners

Prima Life

Prima Life is gespecialiseerd in het begeleiden van sporters op ieder niveau. Zij gebruiken hun kennis en ervaring op preventief vlak maar ook als er een blessure is ontstaan.

Prima Life en Cor Knipmeijer van Doorlopend Beter werken samen op het gebied van hardlopen en wandelen om het beste uit je lichaam te halen. Een gezond en vitaal lichaam draagt daadwerkelijk bij aan een gelukkig leven, of je nou een topsporter bent of een 50+’er. Een lichaam bepaalt hoe iemand in het leven staat.

Cor Knipmeijer is gespecialiseerd in de Chi-looptechniek. Hij leert je graag hoe je met deze techniek op een ontspannen en blessurevrije manier kunt hardlopen of wandelen.

Meer informatie over onze samenwerking vind je hier »

Hardloop- en wandelexpertisecentrum Meppel

Specialistisch advies?! Maak een afspraak

Om nauwkeurig en specialistisch advies te geven maken we gebruik van verschillende specialismen. Stadtmüller Orthopedie, Vriendbraltensport, Prima Life en Doorlopend beter staan op afspraak graag voor u klaar om specialistisch advies op maat te geven.

 

 

 

Burovitaal

Fitte en gezonde medewerkers voelen zich prettiger, zijn productiever, verzuimen minder en zijn duurzamer inzetbaar.
Voordelen aan twee kanten dus. Meer informatie vind je op burovitaal

ChiRunning en  ChiWalking »

Ook met Start to Chi Run minder kans op blessures

met Start to Chi Run bouw je in 10 weken je conditie op met een combinatie van wandelen en hardlopen. hierdoor heb je een minimale kans op blessures, houd je het eenvoudig vol en blijft sporten leuk! Geïnteresseerd? vraag dan naar de mogelijkheden via info@doorlopendbeter.nl

Meer weten? kijk op  Start to Chi Run 

“A good runner leaves no footprints”

―Lao Tsu