ChiWalking

Voor jong & oud, geoefende en ongeoefende wandelaars.

Een goede houding van het lichaam

ChiWalking leert je te wandelen op een manier die bijdraagt aan je fysieke en mentale gezondheid. Je loopt efficiënt en je hebt veel minder last van blessures.

Bij ChiWalking worden een aantal belangrijke principes van Tai Chi toegepast. De goede houding bij ChiWalking komt je ook goed van pas in het dagelijkse leven bij het zitten en staan. Het mooie van ChiWalking is dat je het elke dag kunt oefenen.

ChiWalking is voor jong en oud voor geoefende en ongeoefende wandelaars!

Ervaar wat ChiWalking voor jou kan doen, meld je aan voor een workshop.
Meer lezen over ChiWalking?

Workshop ChiWalking

Een workshop ChiWalking duurt ongeveer 3 uur. In de workshop leer je de basisbeginselen van deze wandeltechniek, te beginnen met de houding en vervolgens het wandelen vanuit ontspanning.

Je leert om meer vanuit je kern te lopen, waardoor je je voeten en benen minder belast. Aan het eind van een workshop heb je de vaardigheden om je zelf verder te oefenen in deze techniek.

Het aantal deelnemers moet minimaal 3 zijn. De prijs voor een workshop ChiWalking is 65 euro per persoon.

Wil je zelf de voordelen van ChiWalking ervaren, geef je dan op voor een workshop »

 

Minder kans op blessures

Met ChiRunning, maar ook ChiWalking, verminder je de kans op blessures. Zelf ben ik gelukkig zelden of nooit geblesseerd. Als trainer echter zie ik maar al te vaak lopers die dat wel overkomt.

Om die lopers maar natuurlijk ook alle andere hardlopers en de wandelaars de gelegenheid te geven de voordelen van ChiRunning en/of ChiWalking te ervaren, besloot ik dat ik ChiRunning- en ChiWalking-instructeur wilde worden.

Ik werd toegelaten tot de opleiding bij Marion Meesters en Ans Oudejans. In 2016 rondde ik die opleiding succesvol af.

“Paden zijn gemaakt om te wandelen.”

―Franz Kafka