Start to Chi Run

Bouw je conditie op met een combi van wandelen en hardlopen

Start to Chi Run voor beginnende of weer beginnende hardlopers

Het programma is bedoeld voor mensen die al lang niet hebben gesport, of misschien zelfs nooit hebben gesport. Als je na een tijd niet sporten aan hardlopen wilt beginnen kan dat nogal een uitdaging zijn. Ook blessures kunnen daarbij roet in het eten gooien. Omdat veel beginnende hardlopers daar last van hebben, is er nu Start to Chi Run.

Met ChiWalking en ChiRunning blessurevrij leren hardlopen

Het Start to Chi programma leert je vanaf de basis ChiWalking en ChiRunning als looptechnieken aan. Niet alleen wordt het hardlopen daardoor makkelijker en lichter, door de goede techniek, verklein je ook enorm de kans op blessures. Het programma bouwt heel rustig op vanaf wandelen naar een combinatie van wandelen en hardlopen en voor degenen die dat willen, naar een half uur onafgebroken hardlopen achter elkaar.

In schema's op drie niveaus die ook weer individueel kunnen worden aangepast kan iedereen op zijn of haar niveau leren hardlopen.

Het programma

Er zijn vijf gezamenlijke sessies van anderhalf uur en elke sessie bestaat uit een deel techniek en een deel training. Daarnaast doe je zelf twee trainingen " thuis".  Geleidelijk aan ontwikkel je een mooie looptechniek. Gecombineerd met een conditie die steeds vooruit gaat leg je daarmee de basis voor een leven lang loopplezier en zorg je dat sporten leuk blijft en is het fun to run!

wat bieden we?

- vijf wekelijks programma;
- kleine groep = veel persoonlijke aandacht;
- veel aandacht voor ChiRunning  en ChiWalking;
- videoanalyse van het lopen;
- individuele loopschema's;
- ontspannen loopplezier.

Op dit moment staat er geen cursus gepland. Een één op één cursus is natuurlijk in overleg ook altijd mogelijk. Laat het me weten als je in deze optie geïnteresseerd bent.

de kosten voor de cursus bedragen 110 euro.

meld je aan via info@doorlopendbeter.nl

“A good runner leaves no footprints”

―Lao Tsu